Filtrere søket

Avstand til...

Avstand til...
Slett

Hotellets fasiliteter

Antall stjerner

Antall stjerner (0 til 5):

Prisklasse

Prisklasse


Type innkvartering

Måltider

Tema

Gjestanmeldelser

Valuta for pengene
Gjestens mening
Anbefalinger
0%
|
50%
|
100%
|

BetalingsmetoderSiste innlegg fra Hotel blogg


Supporterlivet under OL i Sotsji.

Pling, SMS: “Nå sendes innslaget med deg på TV”. Noen sekunder senere strømmet det inn SMS fra venner i Sverige …

Noen av mine beste reiseopplevelser har vært til OL, og turen til Sotsji i Russland var ikke noe unntak. Jeg hadde ikke planer om å reise, men etter deres utstilling i Hyde Park under London-OL, ombestemte jeg meg. Der innså jeg at Russland ville organisere et meget godt OL, så da var det bare å begynne å planlegge turen. Det vanskeligste var å få visum. En måned før turen, jeg var i ferd med å gi opp, men det ordnet seg heldigvis til slutt. Det svenske selskapet som hadde tv-rettighetene til lekene, kom hjem til meg og lagde et innslag om meg reisende supporter. Det var en ære å få lov til å representere fansen som reiser rundt i verden og heier på utøverne :)

OL i Sotsji var inndelt i to områder. Nede ved kysten lå Olympic Park hvor innendørsidrettene hadde sine arenaer, og opp i fjellene der ski, bob -og akekonkurransene ble avgjort. Som supporter, tok vi tog mellom områdene. Reisen tok 55 minutter, så det var ikke noe problem å se konkurranser fra begge steder samme dag.


Olympic park ved sjøen.

Været var helt utrolig, og jeg stod i t-skjorte og svettet, selv om vi var oppe i fjellene. Jeg hadde store forventninger før turen og tippet av Sverige ville ta 13 medaljer. En venn undret seg over hvilke sopper jeg hadde røkt, siden jeg var så positiv. Men det viste seg at jeg var på rett spor. Sverige tok hele 15 medaljer, og 9 av dem så jeg så live!


OL i fantastiskt vær.

Jeg hadde bestilt overnatting på et cruiseskip som lå like utenfor Olympic Park. En perfekt beliggenhet, nær jernbanestasjonen og nær inngangen til parken. Da jeg kom fram rundt midnatt og skulle sjekke inn, var selvfølgelig min lugar dobbeltbooket. Jeg måtte derfor vente 2 timer før de kom til den konklusjon at jeg kunne få en lugar i det andre skipet som lå i havnen. Mens jeg satt og ventet, fikk jeg stadig tilbud om vodka, kanskje en metode for å få meg i bedre humør. Det endte opp med at jeg måtte bytte skip, og som kompensasjon, fikk jeg 300 euro i erstatning og gratis drikke til alle måltider under hele oppholdet, en veldig god deal!

Første konkurransedag, ble jeg møtt av masse palmer på jernbanestasjonen. Kystbyen bød på strålende vær, og det føltes litt rart å gå rundt i t-skjorte blant palmer i et vinter-OL. Toget gikk til fjellstasjonen, Krasnaya Polyana, der jeg byttet til en gondol som tok meg videre opp til Psekhako, herfra var det en fantastisk utsikt over dalen, og turen videre til langrennsarenaen, Laura, fortsatte med stolheis. Denne turen tok jeg hver dag under oppholdet i Sotsji, så jeg lærte ganske raskt hvilke tider som var best for å unngå køer. Det første løpet jeg så var 15 km langrenn for menn. Løpet ble en svensk suksess, med sølv og bronse til de blågule utøverne.


Laura skistadion.

På kvelden var jeg i Olympic Park for å se på medaljeseremonien, og fikk selvfølgelig gåsehud da jeg kom frem til Medal Plaza, som var omgitt av alle de flotte arenaene og den olympiske ilden. Følelsen ble ikke bedre av å se to svenske flagg bli heist under medaljeseremonien!


Den Olympiske ilden stod midt på Medal plaza.

I tillegg til stadionene i parken, var det mange flotte utstillinger der de største sponsorene hadde stands. Selvfølgelig var det nok av palmer også;) I parken lå også mange av TV-studioenes bygg. En kveld fikk jeg hilse på det svenske selskapet, her satt jeg en stund i studioet med de som kommenterte hockeykampen, og etterpå satt jeg i sminkerommet og så på hockey med flere av de andre programlederne. Moro med slikt engasjement;)


På plass i det svenske TV-studioet.

I curlingarenaen, så jeg kvinnenes finale mellom Canada og Sverige. Håpet var å se Sverige vinne sitt tredje strake OL-gull i curling, men Canada var bare for gode den dagen. Gulltårene rant ned over jentenes kinn under den vakre nasjonalsangen. Det var ikke siste gang i løpet av turen at jeg var vitne til kanadiske gulltårer ..

Under OL i Vancouver i 2010, bodde jeg en uke hjemme hos familien Thompson i Whistler. Deres datter Marielle har de seneste år kvalifisert seg i verdenseliten i skicross, og før løpene i Sotsji, bestemte jeg og hennes foreldre at vi skulle møtes under OL og heie på Marielle. Jeg hadde virkelig gledet meg til å se familien igjen, og det var glade ansikter når Pam og Rod dukket opp. Rods bror Paddy, var også med, og sammen stod vi i målområdet og så hvordan Marielle viste frem en strålende form i bakken. Selv de svenske jentene gjorde det bra. Sandra Näslund vant B-finalen og endte til slutt på femteplass, og Anna Holmlund kom, sammen med Marielle, videre til A-finalen. Før finalen besøkte Marielle oss i målområdet, og hun virket ikke det minste nervøs. Det var sannsynligvis mye verre for oss som heiet på henne. I skicross konkurrerer fire løpere på samtidig, og i finalen tok Marielle ledelsen fra start, med sin kanadiske lagvenninne, Kelsey Serwa, på en trygg andreplass, mens Anna Holmlund lå sist. Vi skrek for full hals når rytterne nærmet seg siste hoppet før mål, og deretter, når Marielle krysset målstreken som gullvinner, viste gleden ingen grenser. Kelsey sikret sølvet og Anna Holmlund, som så lenge har slitt med alvorlige skader, gjorde en bragd, og kom inn på tredjeplass! Pam, Rod og jeg omfavnet hverandre, og selv ikke jeg kunne holde tårene tilbake.

Om kvelden sto vi på Medal Plaza i Olympic Park for å hylle Marielle, Kelsey og Anna. Vi fikk VIP-billetter til medaljeutdelingen, og stod i en liten innhegning foran scenen med tusenvis av andre fans bak oss. Det var så fantastisk å se Marielles stolte foreldre under seremonien og nasjonalsangen. Etter seremonien, klarte jeg og Rod å ta oss bak scenen, der bare folk med akkrediteringer fikk oppholde seg. Vi fant jentene som feiret sine medaljer, og Marielle ga meg blomsterbuketten hun hadde fått. Et meget bra souvenir fra OL :) En stund senere feiret vi medaljene i Canadas hus, og det ble en veldig morsom kveld. Tenk å kunne oppleve en slik dag med gode venner! En av mine aller beste OL-opplevelser!


Jeg feiret Marielle Thompsons gull i Canada house.

Et annet vellykket dag hadde en litt uventet start. Den startet med frokost sammen med svenske artisten, Bjørn Skifs. Til tross for at han har vært nummer en på Billboard-listene med «Hooked on a Feeling», noe jeg ikke kan skilte med, var han allikevel interessert i å høre om mine OL-reiser, mens han fortalte meg om sine planer fremover. Mine planer den dagen var å se Sverige forsvare sin olympiske gullmedalje i mennenes langrennsstafett. I Vancouver sto jeg min venn, Rickard, på tribunen og heiet frem det svenske gullet, og nå har jeg lyst til å oppleve det igjen. Inne på Laura skistadion fikk jeg plass ved siden av de norske jentene Ane, Anette og Helga. Sveriges radio intervjuet meg under direktesendingen, så jeg fikk høre fra mange venner hjemme i Sverige når de hørte innslaget på radioen.

Pling, SMS: “Nå sendes innslaget med deg på TV” Noen sekunder senere strømmet det inn SMS fra Sverige …

Innslaget som ble spilt inn hjemme hos meg, ble sendt på TV rett før stafetten. Dermed fikk et par millioner seere se meg på TV-skjermen, og det kan en trygt si jeg la merke til. Reporteren som intervjuet meg, kom bort til oss på stadion, og gjorde innslag med oss som satt der, under hele konkurransen. Det ble et morsomt innslag, der jeg og de norske jentene ertet hverandre under løpet, og gleden jeg slapp løs da Sverige vant overlegent!


TV-innslag sammens med norske fans.

Jeg fikk oppleve et stafettgull til i Sochi. Dagen før vant faktisk også de svenske kvinnene sin stafett :) De norske jentene deppet, mens jeg gikk videre til skiskytterstadion med lette skritt. Plutselig kom det svenske stafettlaget gående, så jeg fikk sjansen til å gjøre high five med hele gullgjengen. Når jeg stod langs sporet og så mot skiskytterarenaen, hadde jeg solnedgangen med røde fjellene i bakgrunnen, magisk!


Det svenske stafettlaget med gullmedaljer.

Sikkerheten var noen ganger ikke den beste, jeg kom jo som sagt backstage under prisutdelingen uten problemer, og jeg kom meg til og med opp på VIP-tribunen på skistadion. Her sto jeg ved siden av det norske kongeparet og tok Marit Bjørgen i hånden og gratulerte henne med gull i sprintstafetten. Det blir artige minner av slike hendelser :)

Siste konkurransedag var hektisk for min del. Først tok som vanlig turen opp til fjellene. Der så jeg de russiske skiløperne vinne gull, sølv og bronse på femmila i langrenn. Gjett om stadion kokte over av jubel!

Etter dette reiste jeg ned til den olympiske parken og tok frem lappen jeg hadde fått hjelp med å skrive. Der stod det på russisk at jeg ønsket å kjøpe en billett til hockeyfinalen. Sverige skulle møte Canada, og jeg ønsket å oppleve min andre strake finale, jeg så jo selvsagt finalen i Vancouver. Jeg fikk ganske raskt tak i en billett, og dro til arenaen hvor jeg tidligere i uken hadde sett den fantastiske kampen mellom Russland og USA. USA vant på straffekonkurranse, og kampen gikk rett inn blant de fem beste kampene jeg har sett live!
Nå tok jeg plass på tribunen for finalen. Rad 14 ved midtlinjen. Det kunne vært en klassiker fra den beste plassen i arenaen, men Canada ville ha det annerledes, og knuste Sverige 3-0. Dermed havnet ikke min dyreste hockeybillett noensinne, på kjøleskapsdøren hjemme.


Canada-Sverige i ishockeyfinalen, 3-0.

Etter hockeyfinalen gikk jeg over til neste arena og så på avslutningsseremonien. Etter disse fantastiske dagene i solen, var det med klump i magen jeg bevitnet det enestående showet. De tre russiske løperne som vant medalje i langrenn tidligere på dagen, fikk sine medaljer på avslutningsseremonien, og nasjonalsangen ga meg selvfølgelig gåsehud!
Ilden ble slukket, og det var med tunge skritt jeg forlot parken for siste gang.


Avslutningseremonien.

Dagen etter avslutningen, satt jeg på stranden og skrev dagbok. Det var 20 grader og folk badet i sjøen, fantastisk med vinter-OL!

Lengan


Siste dagen ble brukt på stranden.

Populære hoteller å booke i Sotsji::

Azimut Sochi Hotel 3*
Hotellet ligger 1,5 km fra en strand, 2,5 km fra Olympic Park, 7 km fra Adler sentrum, 9 km fra Adler Historiske Museum og 32,5 km fra Sotsji sentrum.

Grand Hotel Polyana 5*
Beliggende i Esto-Sadok, omtrent 45 km fra Sochi.

Peak Hotel 4*
Beliggende i Krasnaya Polyana, ca. 40 km fra Sochi.

Azimut Hotel Resort and Spa 4*
Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, svømmebasseng, parkering, heis, trådløs Internett-tilgang, innendørs svømmebasseng, treningsstudio, badstue, spa, møterom og 24-timers resepsjon. Rommene har minibar, luftkondisjonering, trådløst internett, safe, TV, telefon, hårtørker og baderom. Sviter og superior-sviter har sofa, salongbord og stort baderom med badekar.
Weekend i Moskva

Russland, og jeg tenker umiddelbart på den pompøse nasjonalsangen jeg forbinder med det sovjetiske ishockeylandslaget, som var umulig å beseire da jeg var ung. Selvfølgelig tenker jeg også på Den røde plass, selve symbolet på Moskva. I flere år har jeg ventet på en anledning til å besøke Moskva, og når det ble klart at byen skulle arrangere VM i friidrett i 2013, var det var bare å begynne planleggingen.
Min arbeidskollega, Kenta, ønsket å være med på turen. Det største problemet før turen, var å finne ledig tid mellom mine reiser på våren, slik at jeg kunne levere inn passet og visumsøknaden.

I august 2013 landet vi i Russland, og ettersom jeg hadde fått tips om å unngå trafikkorken i Moskva, tok vi toget fra flyplassen til sentrum. 12-millionbyen tok i mot oss med fint vær, og vi gledet oss til vårt besøk i den russiske hovedstaden.
Vi sjekket inn på et fint hotell, Courtyard Moscow City Center, på Voznesenskiy Pereulok 7.
Hotellet lå ca. 10-minutters gange fra Den røde plass, et perfekt utgangspunkt for sightseeing.

Vi hadde det travelt med å komme oss til stadion for å se vårt svenske gullhåp, Abeba Aregawi, som skulle konkurrere samme kveld. På taxituren fra hotellet til stadion, passerte vi en av Moskvas ringveier, hvor vi prøvde å telle antall kjørefelt. Det var trolig sju eller åtte filer i hver retning!
Vi rakk frem til Luzhniki stadion i tide. Arenaen tar ca. 85.000 tilskuere når FC Spartak Moskva spiller fotball der.
Når Aregawi gjorde det siste og avgjørende rykket i den siste svingen på 1500-meteren, satt vi på første rad og jublet. Sverige hadde vunnet VM-gull i friidrett, og vi var der! Aregawi løp seiersrunde rundt hele stadion og vinket lykkelig til oss der vi sto og veivet med blå og gule flagg. Gåsehud er en selvfølgelighet ved en slik opplevelse.


På plass under VM i friidrett.

Vi reiste til den svenske troppens hotell, hvor vi feiret med Mojitos, før vi avsluttet kvelden med en stor gullmiddag hjemme på vårt hotell, Courtyard. En vellykket start på turen!
Frokostbuffeen var helt klart femstjerners, og hadde alt en kunne ønske seg, inkludert en kokk som stekte egg og omeletter. Wienerbrød med kiwi og jordbær, var akkurat det vi trengte på morgenen:)
Etter frokost var det tid for reisens viktigste oppdrag. I ett år hadde jeg vært på jakt etter overnatting til vinterens OL i Sotsji. Kort tid før turen til Moskva, hadde jeg funnet et reisebyrå i Russland som tilbød overnatting på et cruiseskip under OL. Bestillingen var gjort, men det var helt umulig å betale fra Sverige, så jeg spurte om jeg kunne betale på reisebyrået i Moskva. Det skulle kunne ordnes, så nå var det på tid for å finne reisebyråets kontor. Vi tok en taxi til adressen jeg hadde fått oppgitt, og vi kom til en stor bygård i murstein. Inngangene var låst, men til slutt fant vi en passasje inn til bakgården, og der, på en dør, stod det: Svoy TT. Vi hadde funnet rett sted. Jeg møtte Olga, som jeg hadde hatt kontakt med per e-post, og betaling med Visa-kortet fungerte bra. Oppholdet til OL var ordnet i Moskva, og det føltes helt riktig!!

Trygg på at OL-reisen endelig var i boks, ble dette feiret med en god mojito, før det var tid for å besøke Den røde plass. Kenta og jeg begav oss ned i undergrunnssystemet, hvor vi ble møtt av utrolig vakre stasjoner, utsmykket med mosaikker og lysekroner. Vi fikk sett en del stasjoner, da vi bommet litt på retningen ….
Da vi omsider kom frem i sommervarmen, fikk jeg endelig realisert en av mine reisedrømmer.
Fra plassen så vi direkte på den berømte St. Basil-katedralen, med sine fargerike løkformede tak. Katedralen stod ferdig i 1561 og er siden blitt symbolsk med Russland. Jeg trodde det ville være større, men det var helt klart vakrere enn jeg hadde forestilt meg. For en følelse det var å stå på det stedet jeg alltid har forbundet med Moskva. Litt som når du står på toppen av Empire State Building i New York.


Mingel på Røde torget.


Vasilijkatedralen.

Vi tok oss en tur i ett av Russlands største varehus, GUM. Hvilket sted … Flere etasjer og sidegater med flotte butikker, neppe Moskvas billigste fredagsutflukt.


Varehuset GUM ved Røde torget.

På vei hjem til hotellet, gikk vi forbi Ritz Hotell, og like foran meg hoppet den tidligere verdensmesteren på 100 meter, Yohan Blake, ut av en bil. Jeg stoppet et øyeblikk og lurte på om jeg skulle spørre om å få ta et bilde sammen med ham, men jeg ble så satt ut, at jeg fikk ikke ut et ord.
Om kvelden var det tid for VM i friidrett igjen. Stemningen på tribunen var magisk da Russland vant gull i lengdehopp og i slegge. En av mine favoritter, Mo Farah, vant gull på 10.000 meter, og vi fikk også se verdens raskeste mann, Usain Bolt, i action. Ved siden av meg på tribunen satt det en trestegshopper fra Cuba, Mabel Gay. Jeg hadde vært på Cuba tidligere på året, så jeg viste henne bildene fra Havanna. Slike artige møter glemmer en ikke så lett:)

Dag tre begynte med en sightseeingtur, og som jeg gjør i alle store byer, tok vi Hop-on/Hop-off-buss. De kjører faste ruter rundt i byen hele dagen, og en kan hoppe av på ved den attraksjonen en vil besøke, og deretter hoppe om bord på neste buss og fortsette turen til neste sted av interesse. En enkel og fin måte å lære seg å orientere seg i byen, og for å se de beste severdighetene.
I Moskva inkluderes også en båttur på elven i prisen. Der båtturen starter, er det en bro der nygifte par stopper etter seremonien, fester en liten hengelås på en av de store “ståltrærne” på broen, før de kaster nøkkelen i elva. Mens vi sto på broen, stoppet minst 15 limousiner med brudepar ved broen.
Buss og båttur var veldig bra, og anbefales på det varmeste.


Sightseeingbussen Hop on hop off tar deg rundt i byen.


I sentrum av Moskva finnes det mange vakre bygninger.


En båttur i Moskva anbefales.


Nygifte brudepar låser fast en hengelås på en bro i Moskva.

På kvelden var det friidrett igjen, og fikk blant annet se Usain Bolt leke seg inn til gull på 200 meter. Hans seiersrunde var en eneste stor Jamaicansk fest, da det var nok av fans på tribunen.
Etter friidretten, reiste vi tilbake til Den røde plass for å se alle flott opplyste bygningene. Fyrverkeriet og fullmånen rammet inn den vakre St. Basil-katedralen, og varehuset, GUM, så nesten ut til å være pyntet til jul.


Utsiden av varehuset GUM på kvelden.


Jeg trivdes bra på Røde torget.

Dag fire tilbrakte vi i sentrum, før det var på tide å reise tilbake til Sverige. Moskva var en positiv overraskelse, og jeg vil gjerne besøke byen igjen. Det kommer garantert nye store arrangementer til byen snart ..

Lengan

Populære hoteller å booke i Moskva:

National Hotel
Hotell i sentrum av Moskva.

Izmailovo Gamma Delta
10 km fra sentrum og 100 m fra Partizanskaya metrostasjon.

Courtyard Moscow City Center
Dette hotellet ligger 4,5 km fra Kreml, Den røde plass, St. Basil’s katedralen og Lenins Mausoleum.

Cosmos
Beliggende i en forstad av Moskva, 20 minutter med bil til sentrum og 200 m fra nærmeste undergrunnstasjon.

Metropol
5-stjerners hotell beliggende i bysentrum, 35 km fra flyplassen.
Lisboa

I mitt forrige innlegg snakket jeg om turen til VM i Brasil, det eventyret startet med et besøk til Kristusstatuen i Lisboa i november 2013.
Flyet svingte over Atlanterhavet og vi fikk en fantastisk innflyging over byen Lisboa.

Da jeg gikk ut av flyplassen, ble jeg møtt av strålende sensommervær og svaiende palmer.

Det 4-stjerners Hotel Lisboa Plaza, lå sentralt i byen på Rua do Salitre 5, en perfekt beliggenhet for utforsking av Lisboa.

Iført det svenske fotballandslagets kamptrøye, tok jeg meg ned til Praça do Comércio, der et par tusen svenske fans hadde samlet seg. Vi var i Portugals hovedstad for å se VM-kvalifiseringskampen mellom Portugal og Sverige. Lagene skulle møtes i to kamper, og vinneren vil gå videre til VM i Brasil. Dette var det første møtet.
Vi var en stor gruppe fra mitt lokalsamfunn i Enköping som satt ved vannet og ladet opp til kampen. Vi sang kampsanger, drakk Sangria og nøt solen, som vi ikke hadde sett på en stund hjemme i Sverige.


Supportersamling på torget Praca do Comércio.

T-banen vibrerte av fansens sanger, når vi tok dro til Estadio de Luz-stadion. Forventningene var høye, og vi håpet på et godt resultat før returkampen i Sverige, men Portugals utrolig talentfull spiller, Ronaldo, hadde andre planer… Han sendte Portugal i ledelsen med 1-0, og det ble også sluttresultatet for et ekstatisk hjemmepublikum. Vi ble ikke helt knust, selvfølgelig, det var fortsatt mulig å snu resultatet på hjemmebane, så vi gav oss i vei til Hard Rock Cafe, hvor vi festet med de glade portugiserne.


Patrik, jeg, Petri og Kimmo på Estadio da Luz.


Portugal-Sverige 1-0 på Estadio de Luz.

Neste dag reiste de fleste av mine venner hjem, men siden det var mitt første besøk i byen, ble jeg igjen for å utforske Lisboa. Det var fantastisk vær, og sammen med Ola og Lars-Göran så jeg meg rundt i byen. Trikken i byen er velkjent, populær og fullpakket! Man må være tålmodig om en vil sitte på … Et velkjent landemerke i byen er heisen, Elevador de Santa Justa. Den ble bygget i 1900, og tar deg fra byens nedre del til Carmotorget. Fra toppen av heisen har en flott utsikt over byen, vel verdt et besøk.


Heisen Elevador de Santa Justa.

Etter en vinpaus på Praça do Comércio, tok vi en guidet tur i en tuk-tuk. Siden Lisboa ligger på syv høyder, er byen svært kupert og tuk-tuk-turen i de bratte smugene, er en perfekt måte å utforske byen på. På en av åsene ligger en festning, og derfra er det fantastisk utsikt.


Praca do Comércio.

Guiden fortalte oss om byen og viste oss mange flotte utsiktspunkter, et godt tips; bruk tuk-tuk!


Utsikt fra borgen på en av Lisboas åser.


Lisboa.


Selvfølgelig finner man en og annen palme i Lisboa.

I smuget, Rua de Sao Miguel, havnet vi på portvinssmaking i den lille, koselige baren, O Cantinho da ruthenium. Det ble satt frem 5 ulike viner, samtidig som lukten fra grillene i gaten, snek seg inn i baren.
Det ble noen ekstra vinflasker i bagasjen etter dette besøket.

Når solnedgangen nærmet seg, tok vi en taxi til Kristusstatuen, “Cristo Rei”, i Almada.
Der ble vi møtt av en magisk opplevelse når solnedgangen farget himmelen rød, og vi hadde en utrolig utsikt over Lisboa og broen «Ponte 25 de Abril», som går over elven Tagus.


Utsikt over broen Ponte 25 de abril.

Den nesten 80 m høye statuen av Kristus imponerte selvsagt i kveldslyset, og da føltes det som om turen til Rio de Janeiro startet, jeg kjente at statuen i Rio også måtte ses på stedet!


Ved Kristusstatuen bestemte jeg meg for å dra til Rio.

Taxien ventet på oss og kjørte oss til Hotel Bairro Alto, hvor vi tok oss opp til takterrassen og unnet oss noen Mojitos. Vi hadde vært bortskjemt med flott utsikt hele dagen, og det var slett ikke ille her heller.

Kvelden ble avsluttet med middag på den lille, koselige restauranten, “Adega de S.Roque” på Rua da Misericordia 120. Restauranten har sportstema, vegger og tak er fylt med skjerf og bilder av ulike klubber og spillere. Fantastisk for oss sportsnerder:)


Restauranten Adega de S.Roque.

Lisboa ga mersmak og jeg besøker gjerne byen igjen!

Et par dager senere ble Sveriges VM-drøm knust, da Portugal vant returkampen i Stockholm 3-2. Men da hadde jeg allerede bestilt min tur til Rio, så min drøm om VM i Brasil ble virkelighet uansett;)

Lengan

Populære hoteller å booke i Lisboa:

Mundial
Rimelig hotell med ypperlig beliggenhet í hjertet av Lisboa, ved siden av torget Rossio og paradegaten Avenida de Libertade.

Borges Hotel
Hotell Borges ligger 100 m fra nasjonalteateret Sao Carlos, 400 m fra San Roque-kirken, 700 m fra Lisboas katedral og 3 km fra Gulbenikan Museum.

Avenida Park
Ved siden av Eduardo VII-parken i nærheten av Marques de Pombal og Avenida de Liberdade.

Lisboa Hotel
Rimelig hotell med sentral beliggenhet í Lisboa, et kvartal fra hovedgaten Avenida da Liberdade.

Turim Europa Hotel
Moderne hotell med god beliggenhet nær Marquês de Pombal i hjertet av sentrale Lisboa.

Lisboa Plaza
Familiedrevet hotell rett rundt hjørnet fra Avenida Liberdade.
Din voucher

Din handlekurv er tom.
Din voucher

Følg oss

Facebook

Twitter

Følg oss
Tel +47 21543214 • E-mail info@zleepinghotels.com
www.zleepinghotels.no • www.facebook.com/zleepinghotels.no

Legg merke til at din handlekurv vil tømmes kl . Reservasjoner du har gjort vil kanselleres og annet innhold i handlekurven tas bort om du ikke fullfører bestillingen.

Fortsett til kassen
Velg språk
Velg valuta