Filtrere søket

Avstand til...

Avstand til...
Slett

Hotellets fasiliteter

Antall stjerner

Antall stjerner (1 til 5):

Prisklasse

Prisklasse (NOK)


Type innkvartering

Måltider

Tema

Gjestanmeldelser

Valuta for pengene
Gjestens mening
Anbefalinger
0%
|
50%
|
100%
|

BetalingsmetoderSiste innlegg fra Hotel blogg


En presentasjon av en hendelsesavhengig palmeelskende bloggere.

Publisert 09.09.2014 11:15

Ansiktet mitt gløder i varmen og det føles som om jeg skal besvime. Det må være minst 45 grader celsius mellom bygningene og ikke en avkjølende dukkert i sikte. Jeg vakler videre og prøver å se glad ut, mens svetten siler nedover ansiktet mitt og får øynene til å svi. Jeg kan se drosjer med klimaanlegget på, og det er fristende å hoppe inn og bestille en tur til dusjen … men jeg løper videre i Lindholmens gater.
Nå kjenner jeg stikking i fingrene og jeg føler meg helt utmattet. Det er bare å innrømme det, jeg har møtt den berømte veggen … i GöteborgsVarvet Halvmaraton. Jeg begynner å gå i stedet for å løpe. Jeg føler meg totalt håpløs, ettersom muligheten for å oppnå en ny personlig rekord nå har forsvunnet. Etter å ha nådd Frihavns-området, husker jeg hva min venn Anna sa dagen før:
- Husk å ha det gøy! Men selvfølgelig! Det er som ellers i livet: når du møter motgang, kommer en allikevel tilbake og klarer å ha det gøy. Jeg ble fylt med ny styrke og nøt festivalstemning langs hovedgaten, vinket til mine venner som heiet på meg fra en fortauskafé, og krysset til slutt mållinjen.

Det er slik jeg er, og min intensjon er å skrive om eventyr og opplevelser her, en sta fyr som elsker arrangementer og reiser.

Mitt navn er Magnus, men alle mine venner kaller meg “Lengan”. Jeg bor i Enköping, “Den mest nabovennlige byen i Sverige”, og jeg er bygningsarbeider. Jeg er heldig å ha en sjef som også er glad i å reise, så det er generelt ikke noe problem å ta litt fri for alle mine opplevelser. Sol og strand eller by-opplevelser, spiller det ingen rolle for meg. Når det gjelder sol og strand min favoritt er Karibien, og når det gjelder arrangementer, velger jeg de olympiske leker.
Av og til må vi også reise til ulike byer for konsertopplevelser. Noen av høydepunktene har vært Bruce Springsteen i New Jersey og Kilkenny, og likeledes U2 i Athen.

Mine reiser i år har gått til London, vinter-OL i Sotsji, Liverpool, World Cup i Brasil og Mallorca.

Turen til Mallorca fant sted den siste uken i juli, og sammen med en kompis bodde jeg i Palma Nova, et steinkast fra min fetter som bor med sin familie i Puerto Portals.

Hundre meter fra min fetters leilighet, er det en stor marina med fantastiske luksusyachter. Jeg liker å vandre rundt her å se på fartøyene og de flotte restaurantene / barene. Bilene som er parkert langs gaten er heller ikke noen gamle vrak …. Dette er flott sted å tilbringe noen timer av ferien.

En annen type underholdende ferieerfaring, er selvfølgelig shopping i Palma. Meg og mine følgesvenner brukte en hel ettermiddag i kjøpesentrene El Corte Inglés og Porto Pi. Min totale shopping den dagen, bestod av 1 stk. Coca Cola til 2,65 Euro:) Billig og greit. Det ble ikke like billig for mine følgesvenner …
Et nyttig tips i kjøpesenteret El Corte Inglés, er å vise legitimasjon i informasjonen. Alle turister får tilbud om gratis paella og et glass vin i kafeteriaen i toppetasjen:), og du får også 10% rabatt på utvalgte produkter.

Klimaks på denne turen var å besøke min fetters gård på landsbygda. Her dyrkes det oliven, fersken, mandariner, druer, epler, plommer, tomater, basilikum, paprika, oregano, mynte m.m. Her ble vi virkelig bortskjemt med sangria og lunsj av råvarer fra hagen. Etter lunsj stupte vi rett ut i svømmebasseng, inntil huden vår begynte å komme med innsigelser. De er disse dagene jeg vil huske når vinteren kommer!

Jeg vil også huske de timene jeg tilbrakte i vannet på min oppblåsbare madrass, på jakt etter den perfekte brunfargen, den som svir på ryggen på en god måte, når en tørker seg etter kveldsdusjen …

Etter kveldsdusjen prøvde vi ut restaurantene langs kystpromenaden, Paseo del Mar, og våre absolutte favoritter var My Thai og My Tapas. Verdt å nevne er også strandbaren Il Charingo, hvor vi nøt en 2 ½-times lunsj med utsikt over stranden og havet, viet til en luksuriøs livsstil, som jeg er:)

Jeg unnet meg selv å leie en solstol hver dag for 4,5 Euro, hvilket er litt ekstravagant når du like godt kan ligge på et håndkle på stranden, mens du siler sand mellom tærne og ser på alle de vakre palmetrærne ….

Nå skal jeg se nærmere på noen opplevelser for neste vinter. Jeg lovet min sjef lover å jobbe hele høsten, siden vinter-OL og World Cup krevde sine friuker. Det er tøft å måtte avslå fotballturer og andre morsomme arrangementer i høst, men jeg kommer aldri til å angre på at jeg prioritere de største hendelsene i år, OL og VM. De var to turer som inneholdt absolutt alt jeg lengtet etter. Det var til og med palmer og folk som badet i sjøen i Sotsji under Vinter-OL ….

Ser deg igjen snart.
Med vennlig hilsen,
Lengan

(Jeg har meldt meg på GöteborgsVarvet Halvmaraton 2015 … .. Hevn!)


Ferie,det liker jeg !


Favoritgjørende på dagene, det å flyte rundt på en luftmadrass!


Stranden i Palma Nova.


Man kan se katedralen i Palma fra shoppingcentret Corte Ingles.


På kusinens landsted fant jeg selvfølgelig en madrass og pool…..


Min favoritthavn, den i Puerto Portals, Mallorca.
Whistler

Publisert 15.01.2014 11:22

Elsker du å gå på ski? Elsker du lukten av nysnø? Ligger du også våken om natten og lurer på hvor mye det har snødd ute? Eller bor du som meg i Sverige, med en regntung og stormfull vinter… mens du drømmer om en skikkelig vinter med snø, ski, åpen ild og noe varmt i koppen!? Kanskje har du aldri stått på ski eller opplevd snø, og ikke vet hva du drømmer om…? Jeg kan love deg at hvis du får sjansen til å prøve ski i Canada, så du vil ikke angre. Selv om du ikke liker vinter, vil du komme på andre tanker etter å ha besøkt Whistler, det er et magisk sted.

Whistler ligger i provinsen British Columbia i Canada. Det tar ca 2 timer å kjøre fra den vakre byen, Vancouver, og opp til Whistler. Jeg anbefaler å ha med kjettinger til bilen. Vancouver er en utrolig trivelig by, den tredje største i Canada. Vancouver har det meste, en lang vakker strand som er fantastisk om sommeren, og om vinteren er det flotte skimuligheter rundt byen. Det finnes selvsagt bakker som ligger nærmere byen enn Whistler, f.eks. Grouse Mountain, men jeg lover at det er verdt turen å velge Whistler. Whistler hadde også æren av å være vertsted for Vinter-OL i 2010.

For å komme til Whistler, tar du Highway 99 fra Vancouver. Veien er snirklete og bratt, men ganske så spektakulær. Du kjører gjennom et storslått landskap og det dukker stadig opp nye fantastiske fjelltopper. Sørg for at du er passasjer på turen, så kan du nyte utsikten og den vakre naturen til det fulle.

Whistler og Blackcomb er to store fjellmassiv, som ligger helt i hverandre. Mellom disse går kabelbanen, PEAK 2 PEAK, som transporterer skiløpere mellom de to. Dette er ikke en tur for de som har høydeskrekk, det er ganske så langt ned til bakken. Mitt favorittområde er uten tvil, Cloud 9.

Her er alt du kan ønske deg om du liker snø og vinter, men også et fantastisk turområde for de som vil gå lange turer om sommeren. Jeg foretrekker, som du sikkert har kommet frem til, vinteren. Her finnes 216 løyper å velge mellom, og den lengste bakken er over en mil lang! Utrolig!

Så for alle dere skifanatikere som ennå ikke har oppdaget Whistler, anbefaler jeg dette av hele mitt hjerte. Det er verdt hver krone.

God tur videre!
Jenny

Populære hoteller i Whistler:

Fairmont Chateau Whistler
Velkjent hotell bare et steinkast fra nӕrmeste skiheis.

Coast Whistler Hotel
Beliggende i hjertet av Whistler landsbyen, noen skritt fra alle butikkene, restaurantene og nattlivet. Beliggende overfor Whistler Golfbanen.

Hilton Whistler Resort and Spa
Beliggende i hjertet av Whistler landsbyen og noen skritt fra stolheisene í Whistler/Blackcomb resort og de verdenskjente Whistler golfbanene. 100% røykfritt hotell.

Listel Whistler Hotel
Beliggende i Whistler Village bare 100 m fra skiheisene.

Delta Whistler Village Suites
4-stjerners hotell nær Blackcomb og Whistler Mountain gondolene.
Ven

Publisert 13.11.2013 12:13

I midten av Öresund, mellom Danmark og Sverige, finnes denne vidunderlige perlen. Vanligvis blir Ven omtalt som “Perlen i Öresund”. Det er en utrolig vakker og fin øy, og jeg reiser så gjerne tilbake dit. Du har kanskje sett at noen skriver Ven med en H først, altså Hven. Dette er den danske skrivemåten og en eldre svensk stavemåte.
Om sommeren er øya full av turister fra alle deler av verden. Personlig tror jeg det best å besøke Ven på sensommeren/høsten, når det ikke er fullt så mange turister på øya. Det gjør det lettere å komme seg rundt, se mer av øya, unngå køer og nyte det øya byr på.

Ven og sykler går hånd i hånd. Den enkleste måten å komme seg rundt på øya, er med sykkel. Kommer du fra Sverige med båt (avgang fra Landskrona og Råå), er det bare å gå opp den lille bakken du møter, og på toppen ligger sykkelutleiebutikken. Her finnes mer enn 1200 sykler til leie. Du kan også bestille hjemmefra, men det er bare halvparten av syklene som kan bestilles på forhånd. Her finnes sykler i alle mulige varianter. Sykler med kurv, sykler med tilhenger, tandemsykler, barnesykler, sykkel med hundevogn, sykkel med barnesete og til og med elektriske sykler. Med sykkel får du se alle de vakre stedene på Ven og i tillegg er det bra for helsen.
En av de koseligste kafeene på Ven er Pumpans café. Her kan du sitte ute i den frodige, grønne hagen, mens en nyter sommeren og lukten av nytraktet kaffe. Pumpans café serverer mat laget med økologisk dyrkede råvarer. Deres selvlagde eplejuice er nydelig, så sørg for at du kjøper med en flaske hjem, eller kanskje litt kaffe kafeens kaffebrenneri?


Ven er 4,5 km lang og har 361 innbyggere. Det er utrolig vakkert å sykle langs kysten av Ven, men du må holde tungen bent i munnen, noen steder er det trangt og det hender en må stoppe og vente. På noen partier av sykkelstien, er det stupbratt ned til den steinete stranden. Den forrevne kysten på Ven kalles, Backafall.

Som den whiskyelskeren jeg er, stopper jeg naturligvis ved “Spirit of Hven Backafallsbyn“. Siden våren 2008 er det blitt fremstilt whisky på øya, og en kan gladelig ta en pause og prøv deres hjemmelagede whisky. Utvalget er stort, er det ikke bare den lokale whiskyen som selges her. Om en ønsker, får man en guidet tur på destilleriet eller en kan delta i whiskysmaking. Vil du kjøpe whisky, fyller du ut en bestillingsliste og henter varene på Systembolaget i Sverige. Det er en fin gave å gi bort til noen som liker whisky.

Fra 28. november kan en også reise til Ven og spise julemiddag. Man kan samtidig benytte anledningen til å vandre litt rundt på øya og se den vakre naturen. På kvelden kan en nyte julemiddag på Backafallets restaurant. Jeg har vært på Ven om våren, sommeren og høsten, men aldri på vinteren. Kanskje det er på tide å prøve det i år? Så hvem vet, kanskje vi sees på over en julemiddag på Ven?
Det finnes dessverre få overnattingssteder på Ven, og de få som er der blir raskt oppbestilt. Det kan derfor være greit å bestille overnatting i en by på fastlandet, for eksempel i Malmö. Derfra er det enkelt å ta Øresundstoget til Landskrona og deretter ta båten over til fantastiske Ven.

Hilsen fra Jenny

Populære hoteller i Malmö:

Mercure Hotel Malmo (ex Ibis)
Rimelig hotell beliggende ved stadio-området ved siden av Swedbank Arena, ca 20 minuters promenade inn til sentrum.
Rica Hotel Malmo
Beliggende i hjertet av Malmö by på Stortorget nӕr Sentralstasjonen.
Renaissance Malmo Hotel
Stiligt fem-stjerners hotell med utmerket beliggenhet ved det populære Lilla Torget i sentrale Malmø.
Radisson Blu, Malmö
Hotellet ligger 1,5 km fra Malmö Slott, 2 km fra Malmös Konserthus og 5 km fra Oxie Golf klubb.
First Jörgen Kock
Beliggende 400 m fra Malmö Sentralstasjon, 1,5 km fra Malmö Slott og 800 m fra St. Petrikirken i Malmö.
Din voucher

Din handlekurv er tom.
Din voucher

Følg oss

Guest of Honor

Facebook

Twitter

Følg oss
Tel +47 21543214 • E-mail info@zleepinghotels.com
www.zleepinghotels.no • www.facebook.com/zleepinghotels.no

Legg merke til at din handlekurv vil tømmes kl . Reservasjoner du har gjort vil kanselleres og annet innhold i handlekurven tas bort om du ikke fullfører bestillingen.

Fortsett til kassen
Velg språk
Velg valuta